Hallo en Welkom! 😊

Mijn naam is Ilona Muller. Ik ben een geboren en getogen Hardenbergse, die samen met haar man sinds enkele jaren met plezier in Coevorden woont. In mijn vrije tijd hou ik van koken, lezen, bordspellen spelen, series kijken en wandelingen maken in de natuur.

Van IT consultant...

Mijn loopbaan is begonnen met een studie Internationaal Facilitair Manager en een baan als inkoop-assistent, waarna ik per toeval de IT ben ingerold. In mijn baan als consultant ben ik erachter gekomen dat ik geniet van het begeleiden van mensen bij ontwikkelingen. Toch merkte ik dat het plaatje voor mij nog niet helemaal klopte…

Bij consultancy ligt de focus op de ontwikkeling van werkprocessen, maar langzaam werd het duidelijk dat mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Vooral nadat mijn eigen persoonlijke ontwikkeling mij zoveel gebracht en geleerd heeft.

Afbeelding 2

"Ik heb veel onzekerheden getrotseerd, risico’s genomen en mijzelf emotioneel opengesteld. Intussen heb ik mezelf beter leren accepteren zoals ik ben, met mijn mooie en mindere kanten."

Afbeelding 6

... naar jouw coach

Lange tijd heb ik geworsteld met mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen; wat leidde tot het streven naar perfectie, controledrang en veel verloren piekeruurtjes.

Tijdens mijn studietijd kwam het besef dat de gedragspatronen die waren ingesleten niet zouden leiden tot een leven waar ik gelukkig van zou worden. Er moest iets gebeuren, maar wat? Hoe verander je nou?
Het zou een lange onzekere zoektocht worden met veel vallen en opstaan.

Voor mij bleek bewustwording van wat ik nou eigenlijk deed, wat ik dacht, en wat ik daarbij voelde, een begin stap te zijn. Waarna ik al mijn moed heb verzameld om dingen stap voor stap anders te gaan doen, en uit mijn comfortzone te treden.

Door de jaren heen heb ik me verdiept in meerdere bestaande technieken en methodes met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Dit gaf mij nog meer inzicht in mezelf en handvatten om op weg te gaan naar de persoon die ik eigenlijk wilde zijn. Alles wat goed voelde heb ik met beide handen aangepakt en in de praktijk proberen te brengen. Daarnaast ben ik doorgegaan met mezelf en situaties te observeren en reflecteren, waardoor ik steeds kleine en grotere stappen heb gezet.

Al met al heb ik veel onzekerheden getrotseerd, risico’s genomen en mijzelf emotioneel opengesteld. Langzaam leidde dit ertoe dat ik de kwaliteiten ontdekte, die achter mijn zo duidelijk zichtbare valkuilen verscholen zaten. Ook kwam ik erachter wat echt belangrijk voor me is.

Door alle stappen die ik heb gezet, heb ik mezelf leren accepteren zoals ik ben; met mijn mooie en mindere kanten. Dit heeft geleid tot een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en vooral zelfcompassie.

Graag wil ik mijn opgedane kennis en ervaring overbrengen aan iedereen die er baat bij denkt te hebben. Om dit op een gedegen manier te kunnen doen, heb ik een opleiding tot professioneel coach gevolgd.

Uit alles dat ik heb geleerd uit mijn ervaring, de coachopleiding en een uitgebreid onderzoek naar persoonlijke ontwikkeling met mezelf als proefkonijn, heb ik de beste punten gehaald. Deze punten heb ik samengevoegd en geordend in een volgorde waarvan ik overtuigd ben dat deze aanpak mij veel worsteling en een lange onzekere zoektocht bespaart zou hebben.

Ik hoop dit ook jou te kunnen besparen en kijk er dus naar uit om jou te begeleiden in jouw proces!

Met mijn ervaring en de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, aangevuld met een opleiding tot professioneel coach, kijk ik er naar uit om ook jou te begeleiden in jouw proces!

Kennismaken?

Ik maak graag kennis met je onder het genot van een (virtueel) bakje koffie of thee!